Personvern / privacy policy

Personvernet til våre besøkende til ChatErotisk.com er viktig for oss.

På chaterotisk.com, innser vi at din personlige informasjon er viktig. Her er informasjon om hva slags personlig informasjon vi mottar og samler inn når du bruker besøker chaterotisk.com, og hvordan vi beskytte informasjonen din. Vi har aldri selge dine personlige opplysninger til tredjeparter.

loggfiler

Som med de fleste andre nettsteder, samler vi inn og bruke data i loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP (Internet Protocol) adresse, ISP (Internet Service Provider, som AOL eller Shaw Cable), nettleseren du bruker til å besøke vår side (for eksempel Internet Explorer eller Firefox), når du besøkt vårt nettsted og hvilke sider du har besøkt i hele vår.

Vi bruker cookies for å lagre informasjon, som din personlige preferanser når du besøker nettstedet vårt.

Du kan velge å deaktivere eller selektivt skru av våre informasjonskapsler eller tredjeparts informasjonskapsler i nettleserens innstillinger, eller ved å administrere dette i programmer som Norton Internet Security. Men dette kan påvirke hvordan du er i stand til å samhandle med vår side, så vel som andre nettsteder. Dette kan omfatte manglende evne til pålogging til tjenester eller programmer, for eksempel logger på forumer, e-post eller kontoer.